Vår uppfart- före och efter!

Vår uppfart var verkligen sorglig när vi flyttade in. Eftersom tomten är avstyckad är uppfarten till tomten ganska lång, och när ingenting fanns som fångade blicken kändes den ännu längre… De tidigare ägarna hade bara lagt två rader med plattor och sått gräs hela vägen, vilket gjorde att uppfarten förvandlades till en lerig pöl varje gång det regnade. Vi kände att vi ville utnyttja en del av uppfarten som trädgård, och på så sätt bli kvitt känslan av att ha världens längsta uppfart:)

Vi lade ny sten på hela ytan nere vid gatan, lagom för två bilar, och skapade en snygg och praktisk sopkärls- samt cykelförvaring med träspaljéer nere vid bilarna. Upp mot huset lades en ny gång med svensk smågatsten, och nya rabatter anlades. Längs med hela gångens högra sida och i rabatterna satte vi även dit ny belysning- tidigare fanns inte en enda lampa..

Är så lycklig varje gång jag kommer hem numera, och slipper halka i leran och famla i mörkret. Nu möts man av härliga växter, fina spaljéer och den mysiga belysningen istället, och vårt fina hus har äntligen fått en värdig inramning!

huset11

Uppfarten före- trist, lång och inte särskilt välkomnande.

huset13

Uppfarten efter- Ny markbeläggning och ordnade bilplatser nere vid gatan. Vacker trädgårdsgång av smågatsten och nya rabatter.

DSC_0455

huset7

Altan och entré före- ödsligt och tomt

 

 

huset10

Efter: Ljuvligt, prunkande och välkomnande!

4 kommentarer

  1. Det är verkligen supermysigt och välkomnande nu! (Hade faktiskt förträngt hur sorgligt det var innan)

  2. Jätteroligt att få se dina projekt i din fina fina trädgård!

Kommentera