I torsdags var jag för första gången i butiken InredaUtreda på Wigensgård utanför Lomma, och det var verkligen inte en dag för tidigt!  Butikslokalen i sig var alldeles underbart fin, med golv i grå smågatsten, vita stenväggar, synliga vitaliserade takbjälkar och en härlig atmosfär. Stora fönster vette ut mot en liten innergård och släppte in massor av härligt ljus i butiken.

Butiken var fullproppad med snygga inredningsdetaljer, posters, möbler, krukor och textilier. Den vackra och genomtänkta skyltningen gjorde att jag nästan inte ville åka därifrån- det var så härligt att gå runt och kika på allting!

Golvet- så underbart fint!

11909195_1495307600764141_2029371990_n

Denna superfina ljuslykta i svartlackerad metall med mönster av ormbunksblad, och de små minivaserna från Serax fick följa med mig hem:) Älskar att blanda olika små vaser på matbordet och sticka ner blommor från trädgården. Här humlekottar och kaprifol.

Missa inte denna fina lilla butik om ni har vägarna förbi Lomma en torsdag! Ligger på Wigens gård på Vinstorpsvägen mellan Lomma och Hjärup, öppet varje torsdag mellan 11-18. Dagens utflyktstips!