Kikade runt lite på hemnet idag och hittade en alldeles fantastisk lägenhet till salu i ett korsvirkeshus här i Helsingborg. Till lägenheten hör en egen liten täppa som ägarna verkligen gjort mysig och ombonad med massor av prunkande växtlighet. Verkligen ett gott exempel på hur man kan skapa en härlig, inbjudande och lummig trädgård trots liten yta! Objektet hittar ni på: http://www.svenskfast.se/bostadsratt/skane/helsingborg/helsingborg/centrum/sodra-storgatan-33-b/80910#bildlista

Alla bilder nedan är lånade från Svensk Fastighetsförmedlings hemsida.

hemnet3

Lägenheten har egen ingång i direkt anslutning till den egna terrassen.

hemnet1

Prydnadsgräs, blommande rosor, japansk lönn och olivträd- här skulle man gärna slå sig ner och fika!

hemnet6

I trädgården finns t om en liten jacuzzi, men en härlig vy över bambu och murgröna:)

hemnet2

Lägenheten ligger mitt i stan precis nedanför landborgen, den gamla möllan och det trevliga våffelcaféet… En sån utsikt!

hemnet4

Lägenheten är belägen i gårdshuset, skyddad från trafikens brus.

hemnet5

Även invändigt är lägenheten en riktig liten pärla!

Ni som söker boende i Helsingborg- löp och köp!

 

_DSC0873

Vasen jag piffade till häromdagen, genom att spraya en guldkant längst upp, har jag placerat på vårt fina barskåp. Är så glad att jag valde att göra om den litegrann istället för att slänga den! Fyller den med blommor från trädgården och tycker den gör sig riktigt bra på sin nya plats här hemma.

Häromdagen kom min hett efterlängtade leverans från Konradssons kakel och i helgen är det dags att göra om i köksträdgården med de fina plattorna jag beställt. Längtar så tills jag kan visa upp hur det blev!