Härom kvällen var himlen sådär härligt sommarrosa med inslag av aprikos! Var tvungen att gå ut i trädgården och knäppa några bilder i det härliga ljuset:)

_DSC4288

Mina primulor på bordet matchade nästan färgen på himlen denna kväll.. I bakgrunden syns ett av mina älskade idegransklot. I trädet hänger en ljusslinga från Lagerhaus

_DSC4291

Är så glad för mina penséer som lyser upp överallt. I de rullande planteringslådorna blommar även Skimmia. Till höger i den grå krukan står min stora,frodiga järnek. Den fina mönstrade betongkrukan som järneken stod i förra säsongen blåste tyvärr omkull i stormen i höstas, och har nu blivit ersatt med denna gråa kruka i mer stormvänlig glasfibermix:) Fyndad till halva priset på Hornbach!

_DSC4289

Magiskt ljus!

_DSC4294

Under äppelträdet börjar tulpaner, kungsängsliljor och narcisser titta upp- våren är verkligen på väg!

_DSC4302

Även i äppelträdet blommar penséer i mina flätade amplar från Mias butik. Tycker mina stålkanter harmonierar så fint med den bronsfärgade bokhäcken och allt krispigt ljusgrönt som tittar upp just nu.

Jag får ganska många mail nu på vårkanten från privatpersoner som undrar om jag kan hjälpa dem med trädgårdsdesign. Jag blir så glad för alla varma ord, all uppmuntran och alla komplimanger och för alla dessa förfrågningar som trillar in ska ni veta! Tyvärr känner jag att jag för tillfället inte mäktar med fler uppdrag i mitt eget företag eftersom jag har ett nytt jobb där jag vill lägga mitt fokus just nu, min familj och bloggen. Tiden räcker helt enkelt inte till! Jag skulle dock gärna vilja tipsa om några andra fantastiskt duktiga personer i branschen, som jag varmt kan rekommendera för er som vill ha hjälp med era trädgårdar:

Maria Dremo, superduktig trädgårdsdesigner utanför Lund med underbara bloggen Almbacken. Du hittar hennes Instagramkonto HÄR.

Cecilia Tidstand, superduktig trädgårdsarkitekt utanför Helsingborg med hemsidan Form och Flora Trädgård. Hennes Instagramkonto hittar du HÄR.

Viktoria Johansson, superduktig trädgårdsdesigner med företaget Lilla Gröna utanför Tvååker (Halland). Hennes Instagramkonto hittar du HÄR.

Om ni behöver hjälp med er trädgård, tveka inte att kontakta någon av dessa duktiga designers!

Kram/Anna